сряда, 17 октомври 2012 г.

цени


    
Плочки за баня










Плочки за баня цени

В кашовете може да бъде наложен  и символ или образ, който  да се свързва с дадена програма. Преминаващо върху квадрати куче-дакел пристъпва в различните шапки на рекламните блокове на Би Ти Ви; дизайнът на телевизионните студиа, от който се водят новините  и други емблематични  за телевизията предавания.             ( новинарското студио  на Канал 1 , на Би Ти Ви, Нова Телевизия).  Обикновено дизайнът на студиото , от което се излъчват предаванията, характерни за съответната телевизионна програма ( новини, публицистични предавания, научно популярни и пр.)  е съобразен  с елементите на програмния дизайн – основен цвят, цветова гама, разполагане на логото на екрана и др. Така е при  новинарското студио на Канал 1, на студиото на  “Панорама”  и други емблематични  за Канал 1 предавания .
   На втори план, на фона на студиото, според образа на дизайнера, вляво или вдясно на водещия, може да бъде инкрустирано  логото  на оператора  или друг изобразителен материал.
    Цветовото решение  на студиото  и облеклото  на водещия трябва да бъдат  в цветова хармония на екрана  и да отговорят на цветовата гама, избрана за водеща  в дизайна на телевизионната програма.  Стилът на воденето също се приема като елемент на програмния дизайн и би трябвало да отговаря на програмната философия на дадена телевизионна програма.  В новините на Би Ти Ви  е избран плочки за баня цени Американският  модел, където двама водещи контактуват помежду си на екрана. Този модел прозира и в маниера  на водене  на ток-шоутата в програмите на Би Ти Ви ; стилът на обличане  и грим на водещите; избрания за доминиращ цвят на програмните кашове  и логото
(синьо за канал 1).
    В засилващата се конкуренция на българския аудиовизуален пазар плочки за баня цени телевизионните оператори би трябвало да обръщат повече  все повече внимание  на добрия програмен дизайн като част от присъствието им на същия пазар.  Професионалното му решаване ще спомогне  за допълнително утвърждаване  на телевизионната програма  на пазара.



Няма коментари:

Публикуване на коментар